Verhuur vakantiehuisjes aan het Luganomeer
in Porlezza in Italië

  

 

De Vakantiehuisjes

De vakantiehuisjes (chalets) zijn volledig ingericht en geschikt voor maximaal 4/5 personen. De vakantiehuisjes hebben een overdekte veranda (2x5m), voorzien van terrasmeubels. Het vakantiehuis ligt ongeveer 100 meter lopen van het meer.

De indeling van de vakantiehuisjes

  • Binnen vindt u een gezellig ingerichte woonkamer voorzien van een TV met satellietontvangst (Nederlandse zenders) en een DVD-speler.
  • Een mooie badkamer met toilet en wastafel en douchecabine. Badlinnen dient u zelf mee te nemen.
  • Naast elk vakantiehuis is er ruimte om de auto te parkeren.
  • Elk vakantiehuis heeft twee slaapkamers. Één slaapkamer met een 2-persoonsbed (2 persoonsmatras en een 2 persoonsdekbed) en één slaapkamer met een stapelbed en een 1-persoonsbed. Er zijn dekbedden en kussens voor 5 personen aanwezig. Bedlinnen dient u zelf mee te nemen.
  • Een complete keuken met o.a. koelkast, 4 pits gastoestel, koffiezetapparaat.
  • Bij aankomst ontvangt u van de receptie een key voor de slagboom, hier betaald u € 50,00 borg voor. Deze borg krijgt u bij inlevering (vertrek) weer terug.

De vakantiehuisjes zijn rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan.
Gebruik van barbecue buiten is toegestaan, alleen NIET op de veranda i.v.m. brandgevaar.

De omschrijving van de vakantiehuisjes:

Wij verhuren 3 vakantiehuisjes:

Vakantiehuis A: Ligt 50 meter van het meer en heeft een parkeerplek tegenover het vakantiehuis

Vakantiehuis B: Heeft een unieke ligging direct aan het strand. Vanuit de woonkamer en veranda kijkt u vrij uit over het meer van Lugano. Parkeerplaats is naast het vakantiehuis.

Vakantiehuis C: staat 8 meter van het meer en vanaf de veranda hebt u zicht op het meer. Dit vakantiehuis staat naast vakantiehuis B. Parkeerplaats naast het vakantiehuis.